YCCA20

Young Creative Circle Award hylder den næste generation af de dygtigste kreative indenfor digital, design, reklame og film. På 24 timer skal de unge kreative i teams af to løse en opgave for en velgørende eller non-profit organisation.

Formål

Creative Circle’s formål er at højne kreative standarter bl.a. ved at uddanne, inspirere og belønne fremragende kreativt arbejde. Derfor er det vigtigt også at udvikle og belønne de unge talenter i branchen.

Deltagelsesregler

Konkurrence i samarbejde mellem Creative Circle og TV 2.

Young Creative Circle Award hylder den næste generation af de dygtigste kreative. På 24 timer skal de unge kreative i teams af to løse en opgave indenfor kategorierne digital, design, reklame eller film. (I film kategorien er der deadline efter 36 timer!). Opgavestilleren vil typisk være en non-profit organisation.

Det vindende team i hver kategori modtager en Young Creative Circle Award og bliver hyldet på scenen ved årets prisuddeling af Creative Circle Award.

Regler for deltagelse:

  • Alle unge kreative på 30 eller derunder (født efter 22. juni 1989)
  • Herudover skal du være ansat på et bureau eller være fuldtidsstuderende på Danmarks Designskole, KADK Visuel Design, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Skolen for Visuel Kommunikation, Designskolen i Kolding, The Animation Workshop VIA, Den Europæiske Filmhøjskole eller elev på Kreativ Basis, DMJX og Reklamelinjen på KEA.
  • Deltagelse foregår altid i teams bestående af to personer. Et teams skal enten bestå af 2 studerende eller to bureauansatte. Et team koster 500,- (400,- uden moms). Når I har betalt, kan I deltage i alle 4 kategorier med max 2 opgaveløsninger pr. kategori.
  • Man må under ingen omstændigheder må modtage hjælp fra lærere eller kolleger. Hvis det sker, vil arbejderne blive slettet og teamet diskvalificeret!

Årets brief foregår kun online og bliver frigivet til download på denne side den 22. februar 2020 kl 10.00.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål på “Creative Circle Award – YCCA spørgetime” på Facebook lørdag mellem 11.00 og 12.00. 

Shortlisten offentliggøres efter jurydagen og vindere offentliggøres ved CCA20.

Alle indsendte løsninger bedømmes af juryen ved Creative Circle Award. Der findes én vinder indenfor hver kategori: Digital, design, reklame og film.

De vindende teams kåres ved årets Creative Circle Award 15. maj 2020.

For at du kan være med i YCCA 2020, skal du enten oprette og betale for et hold eller være på et hold som din holdkammerat har oprettet og betalt. Holdet består altså af to personer, og begge skal enten være studerende eller ansatte i et bureau.

Hvis du og din holdkammerat opfylder alle kravene, er I klar til at gå videre.

Opret login og YCCA hold ved at oprette en profil på sitet

Værsågod – her er briefen til download:

Datoer
19. februar 2020 - kl 23.00
Tilmeldingsfrist (NB! Tilmeldingen er bindende)
22. februar 2020 - kl 10:00
Briefen er klar til download
23. februar 2020 - kl 10:00
Afleveringsfrist (online) - digital, design og reklame
23. februar 2020 - kl 22:00
Afleveringsfrist (online) - film
26. februar 2020 - kl 12.00
Afleveringsfrist (på pap) - digital, design og reklame

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TV 2

Ritzau Scanpix leverer billeder

 

 

Et udpluk af tidligere YCCA vindere