Our Sustainable Future

Deadline
21.03.21 kl 18:00

Our Sustainable Future. A global call for creative ideas across the world!

Den Kreative Brief: Our Sustainable Future.

Opgave: Skab en film på 60 sekunder, der kan ændre verden.

I forbindelse med “FN’s Internationale dag for Kreativitet og Innovation” den 21. april har vi skabt en filmkonkurrence for unge under 30 og studerende på videregående uddannelsesinstitutioner.

Konkurrencen sætter fokus på den positive forskel kreativ tænkning kan gøre for verden og på, hvordan vi med kreativitet og idéer kan skabe nye visioner for fremtiden.

Med udgangspunkt i verdensmålene, skal du skabe idéer, der kan være med til at skabe en bedre verden. Giv dit bud på, hvordan fremtiden skal se ud. Målet er at skabe nye idéer og visioner, der kan gøre en forskel, eller der kan hjælpe til at nå et eller flere af FN’s 17 verdensmål.

Det er helt op til dig, hvordan du vælger at gøre det. Brug din fantasi. Din film kan være en fremtidsvision, en ny opfindelse, en idé, et opråb, gode leveregler, en drøm, gode råd eller noget helt andet. Du kan frit vælge hvilke/hvilket af de 17 verdensmål, du vil tage udgangspunkt i.

Tænk over: Hvordan skal verden se ud i 2030? Hvordan skal fremtiden se ud? Hvad skal vi gøre i dag for at gøre en forskel? Hvad skal visionen være for fremtiden? Har du en idé eller opfindelse, der kan ændre verden?

Format: Filmen må ikke være længere end 60 sekunder. Film over 60 sekunder diskvalificeres.

Deadline: Søndag d. 21. marts kl. 18.00.

Praktiske detaljer: Download PDF’en: “Our Sustainable Future CC Brief”

Rigtig god fornøjelse!

 

Konkurrencen er et samarbejde mellem Our Sustainable Future, Creative Circle, Center for Kreativ Tænkning, World Creativity and Innovation Day, Creative Thinker og World Creativity and Innovation Week.

Sponsor: Apollo Music sponsorerer musikken til konkurrencen i 2021.