YCCA19

Young Creative Circle Award hylder den næste generation af de dygtigste kreative indenfor digital, design, reklame og film. På 24 timer skal de unge kreative i teams af to løse en opgave for en velgørende eller non-profit organisation.

Formål

Creative Circle’s formål er at højne kreative standarter bl.a. ved at uddanne, inspirere og belønne fremragende kreativt arbejde. Derfor er det vigtigt også at udvikle og belønne de unge talenter i branchen.

Deltagelsesregler

Konkurrence i samarbejde mellem Creative Circle og TV 2.

Young Creative Circle Award hylder den næste generation af de dygtigste kreative. På 24 timer skal de unge kreative i teams af to løse en opgave indenfor kategorierne digital, design, reklame eller film. (I film kategorien er der deadline efter 48 timer!). Opgavestilleren vil typisk være en non-profit organisation.

Det vindende team i hver kategori modtager en Young Creative Circle Award og bliver hyldet på scenen ved årets prisuddeling af Creative Circle Award. Bemærk, at der IKKE er sponserede pas til Young Professionals i Cannes.

Regler for deltagelse:

  • Alle unge kreative på 30 eller derunder (født efter 22. juni 1988)
  • Herudover skal du være ansat på et bureau eller være fuldtidsstuderende på Danmarks Designskole, KADK Visuel Design, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Skolen for Visuel Kommunikation, Designskolen i Kolding, The Animation Workshop VIA, Den Europæiske Filmhøjskole eller elev på Kreativ Basis, DMJX og Reklamelinjen på KEA.
  • Deltagelse foregår altid i teams bestående af to personer. Et teams skal enten bestå af 2 studerende eller to bureauansatte. Et team koster 500,- (400,- uden moms). Når I har betalt, kan I deltage i alle 4 kategorier med max 2 opgaveløsninger pr. kategori.

Årets brief foregår kun online og bliver frigivet til download på denne side den 24. november 2018 kl 10.00.

Der vil eventuelt være mulighed for at stille spørgsmål i tidsrummet 12.00 – 13.00 på “Creative Circle Award – YCCA spørgetime” på Facebook – mere herom senere.

Shortlisten offentliggøres efter jurydagen og vindere offentliggøres ved CCA19.

Alle indsendte løsninger bedømmes af juryen ved Creative Circle Award. Der findes én vinder indenfor hver kategori; digital, design, reklame og film.

Det vindende team i hver kategori kåres ved årets Creative Circle Award 24. maj 2019.

I tilmelder jer her

Datoer
22. november 2018
Tilmeldingsfrist (NB! Tilmeldingen er bindende)
24. november 2018 – kl 10:00
Briefen er klar til download
25. november 2018 – kl 10:00
Afleveringsfrist (online) - digital, design og reklame
25. november 2018 – kl 22:00
Afleveringsfrist (online) - film
29. november 2018 - kl 12.00
Afleveringsfrist (pap) i Kronprinsensgade 13 - digital, design og reklame

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TV 2

Shutterstock leverer adgang til billeder under konkurrencen

Et udpluk af tidligere YCCA vindere