Om Creative Circle

Creative Circle har til formål at højne kreative standarder inden for advertising, design, digital og direct ved at belønne og dokumentere fremragende arbejde samt uddanne og inspirere.

Hold dig opdateret og bliv inspireret med et medlemskab hos Creative Circle

26 år and still going strong

Creative Circles priser for kreativitet blev første gang uddelt i 1992. Lige siden har foreningen sammen med branchen hyldet de bedste kreative ideer, deres skabere og deres købere.

Frem til 2007 hed prisen Guldkornet. Herefter blev prisen omdøbt til Creative Circle Award, og i dag bliver gode ideer indenfor advertising, design, digital og direct hyldet med guld, sølv eller bronze.

Meget er sket med prisen, juryarbejdet og uddelingen siden begyndelsen, men i dag – ligesom første gang – er det Danmarks største og vigtigste pris for kreativ kommunikation. Ingen anden kreativ pris i verden bliver uddelt efter så skrappe og skarpe regler.

“Creative Circle er sat i verden for at minde os om, hvad vi arbejder og brænder for hver dag.”

Hvorfor hædre kreativitet?

Kernen i al kreativitet er, at aldrig gøre som man plejer. Så én gang årligt er Creative Circle garant for, at der bliver sat fokus på standarden for hele den kreative branche i landet. Vi minder jer om, hvad I og vi arbejder og brænder for hver dag. Og vi belønner de bedste af jer med en Creative Circle Award.

Vigtige datoer
Jurydag CCA19
Jurydagen afholdes LØRDAG den 30. marts 2019
Shortlister CCA19
Shortlisterne offentliggøres fra den 9. april
CCA19 Prisoverrækkelse & Fest
Sæt kryds i kalenderen den 24. maj 2019 - vi glæder os til at se jer!

Creative Circles bestyrelse 2018-2019

Her har du Creative Circles bestyrelse for indeværende år. Alle bestyrelsesmedlemmer inklusiv formanden arbejder frivilligt med at varetage ansvaret for at drive foreningen og sørge for afholdelsen af Creative Circle Award, Creative Works, YCCA og øvrige faglige arrangementer i foreningens regi. Ønsker du at tage aktivt del i Creative Circles arbejde som medlem af bestyrelsen, er du velkommen til at møde op til næstkommende generalforsamling. Kontakt sekretariatet, hvis du har spørgsmål til bestyrelsens arbejde.
Et udpluk af tidligere CCA vindere