Creative Circle Award 2018

Advertising — Visual Effects

Herrens Veje titelsekvens

Kunde

DR Drama

Bureau

Benny Box

Krediteringer
Creative Director
Esben Fisker
Associate Creative Director
Rune Fisker
Photographer
Aske Alexander Foss
Motion Designer
Esben Fisker
Motion Designer
Rune Fisker
Motion Designer
Andreas Bødker
Beskrivelse

Hvordan ser verden ud gennem den troendes øjne, og hvordan ser den ud når du mister din tro? Hvem beder du til, når din gud har forladt dig?
Det er nogle af nøgle-spørgsmålene i DR Dramas fiktions-serie Herrens Veje, om en dansk familie med den protestantiske præst Johannes som familiens overhovede.

Overfor DR Drama pitchede vi idéen til en titelsekvens som arbejdede med lys som et billede på tro, og mørke eller fravær af lys som billede på at miste sin tro, kombineret med idéen om at tro kan ændre ved virkelighedens grundkerne. Vi lagde os op ad bibelsk symbolisme, som den fremstilles gennem klassiske malerier, men uden at begrænse konceptet til kristendommens symbolik, da serien både berører en række trosretninger samt omhandler tro som en sindtilstand der ikke er begrænset af specifikke religioner.

Selve titelskiltet står på et stort, mørkt rodnet som har mange betydninger. Herrens veje er uransagelige, alt er forbundet på snørklede uigennemskuelige måder, og familien som er evigt forbundet selvom familiemedlemmerne bevæger sig mere og mere væk fra hinanden.

Shortliste

CCA 2018

Shortliste

CCA 2018

Titel
Herrens Veje titelsekvens
Bureau
Benny Box
's Creative Circle Credits
Flere kreative profiler