Creative Circle Award 2018

Design — Editorial

And Then There Was Silence

Website
Kunde

BOOKLAB & Jan Grarup

Bureau

Spine Studio

Krediteringer
Photographer
Jan Grarup
Editor
Christian Langballe
Photo Editor
Tom Tramborg
Graphic Designer
Project Manager
Søren Hørdum
Beskrivelse

Værket And Then There Was Silence samler krigsfotograf Jan Grarups billeder fra de seneste 25 år i hans hidtil største udgivelse. Den udkom den 2. september 2017 på det lille uafhængige forlag BOOK LAB. Dalai Lama har skrevet forordet.

Format: 28 X 38 cm
Sider: 496
Vægt: 4.6 kg
Papir: 150g Fedrigoni Tatami White og 100g Cyclus Offset
Typografi: Brown Pro.

ATTWS inviterer læseren inden for i den verden af krig, sult og fattigdom, fotograf Jan Grarup har været øjenvidne til de seneste 25 år. En portfolio, der har formet Jan Grarups liv og verden omkring ham.

Fotografierne i ATTWS er nøje udvalgt. De giver det ubegribelige et ansigt og rykker beskuerens forestilling om, hvad der sker, når bomberne falder, og mennesker tvinges på flugt. Et budskab der synes presserende i en tid, hvor diskussioner om regulering af flygtningestrømmen overskygger medmenneskelighed og håb.

Håb er Jans Grarups drivkraft og et gennemgående tema i bogen. Jan Grarup tager ud, hvor verden ser allermest sort ud og kommer hjem med billeder af mennesker, der leger og lever i bombekratre holdt oppe af håbet om en bedre fremtid. Med bogen stiller han spørgsmålet: Hvis mennesker, der har mistet alt, stadig bevarer håbet, hvordan kan vi så tillade os at give op?

Vinder 2018

Silver

Vinder 2018

Titel
And Then There Was Silence
Bureau
Spine Studio
's Creative Circle Credits
Flere kreative profiler